Partneri | FLEET Rent a car

Partneri

Sheraton Zagreb Hotel

Sheraton Zagreb Hotel, sa svojih 306 soba i apartmana, nudi impresivne smještajne kapacitete koji spajaju najvišu razinu funkcionalnosti i udobnosti. U rasponu od klasičnih, bogato opremljenih soba do predsjedničkog apartmana, gosti mogu odabrati smještaj koji im najviše odgovara.

Gastronomska ponuda jedna je od stvari koja čini iznimno cijenjenim ovaj hotel. Zagreb se svojim položajem našao na raskrižju mnogih kultura – od srednjoeuropske i slavenske do mediteranske. Sheraton Zagreb Hotel ujedinio ih je u svojoj gastronomskoj ponudi, u kojoj posjetitelji mogu uživati u dva elegantno uređena restorana te dva bara unutar hotela. U 13 luksuzno opremljenih konferencijsko-banketnih dvorana hotela mogu se organizirati sve vrste profesionalnih događanja, kao što su seminari, konferencije ili pak edukacije.

Mjesto na kojem ćete pronaći apsolutno sve što trebate za najugodniji boravak jest upravo Sheraton Zagreb Hotel.

(www.hotel-sheratonzagreb.com)

Zračna luka Pula
Zračna luka Pula je strateški je smještena u prekrasnoj Istri, najvećem poluotoku u Jadranskom moru. Njegova zapanjujući obala, netaknuta priroda i izvrsnu vrijednost za novac čine Istru rijetkom ruralnom oazom u Mediteranu. Zračna luka pruža usluge prihvata i otpreme raznih zrakoplova, od malih zrakoplova do Boeinga 747.

Može smjestiti dolazak i odlazak do 10 zrakoplova i 5.000 putnika u isto vrijeme, pa do 10.000 pod vršnim opterećenjem. Presjek redovnih i charter letova je 85 do 90% međunarodnih i 10 do 15% domaćih. Zrakoplovne kompanije pokazuju interes u regiji, što ukazuje da Istra ima potencijal za alternativu uobičajenim europskim zračnim lukama. Niskobudžetni prijevoznici koristeći našu zračnu luku, napravili su veliki utjecaj na tržište te pokazuju dobar potencijal rasta (http://www.airport-pula.hr/) .

Zračna luka Zadar Zračna luka Zadar  - FLEET rent a car

Zračna luka Zadar jedna je od najznačajnijih hrvatskih zračnih luka, smještena u samom srcu Jadranske obale. Od Zadra je udaljena svega 5 km, a opslužuje šire područje sjeverne Dalmacije i Like.

S obzirom na izvrsnu geografsku poziciju i blagu mediteransku klimu, upravo je zadarska zračna luka idealna polazna i odredišna točka domaćim i inozemnim gostima. Naime, Zračna luka Zadar omogućuje brz pristup jednom od preko tisuću hrvatskih otoka, kao i brojnim prirodnim i kulturnim znamenitostima u neposrednom okruženju.

Osim što je prepoznato kao nautički raj, zadarsko područje obuhvaća čak četiri nacionalna parka (Paklenica, Plitvička jezera, Krka i Kornati) te tri parka prirode (Vransko jezero, Telašćica i Sjeverni Velebit), kao i svjetski poznate ljetne festivale. Također, izvrsno je povezana i s ostalim hrvatskim gradovima budući da se autocesta A1 nalazi samo 2 km od zračne luke.

Činjenica da Zračna luka Zadar ima dvije uzletno-slijetne staze dužine 2.000 m i 2.500 m jedna je od njenih najznačajnijih prednosti, a omogućuje prihvat i otpremu zrakoplova po svim vremenskim uvjetima. Strateška suradnja s niskotarifnim avioprijevoznicima zadarskoj zračnoj luci omogućila je ostvarenje značajnog povećanja prometa unutar posljednjih desetak godina te ju pozicinirala kao prepoznatljivu polaznu i odredišnu destinaciju kako inozemnih, tako i domaćih gostiju. (www.zadar-airport.hr)