Trend "rent don’t own" dobiva sve više poklonika, bilo da je riječ o pokretnoj ili nepokretnoj imovini. Fleksibilnost u svim aspektima življenja postaje najvrjednija valuta.

Sve više građana uviđa prednosti posjedovanja manjeg gradskog vozila, a za potrebe daljih putovanja, kao što su odlasci na skijanje, ljetovanje ili u šoping, koriste rent-a-car.

Ako na skijanje ide veće društvo, jeftinije je unajmiti putnički kombi, nego putovati s dva ili tri automobila. Zato se često iznajmljuju putnički kombiji sa sedam ili devet sjedala - uštedi se na gorivu i cestarinama, a putovanje u društvu je puno zabavnije.

Uštedu može ostvariti i svatko tko posjeduje stariji model vozila koji troši puno goriva jer se najam dizel vozila isplati već na uštedi goriva na duljim putovanjima.

Fleksibilnost rent-a-cara omogućava najam vozila prema potrebi i financijskim mogućnostima: standardno vozilo, SUV, ECO ili luksuzno vozilo.

Još je puno razloga za korištenje rent-a-cara. Vozila su nova, pouzdana, redovno servisirana i većinom s dizel motorima, što znači uštedu u cijeni i potrošnji goriva. Npr. Fleet rent a car u floti ima nova vozila maksimalne starosti do 18 mjeseci. Tako korisnik ima priliku uvijek voziti novi model vozila s vrhunskom opremom kao što su tempomat, vizualna ili zvučna asistencija za parking i Bluetooth.

Osim toga, korisnicima je osigurana asistencija na cesti 24 sata dnevno sedam dana u tjednu pa je odlazak na putovanje još manji stres jer korisnik ne mora brinuti o mogućim kvarovima vozila i može se potpuno opustiti u novom udobnom vozilu.

TOP-RAZLOZI ZA RENT-A-CAR

  • nova i redovno servisirana vozila
  • veliki izbor vozila s benzinskim ili dizel motorom
  • dodatna oprema
  • zimske gume
  • asistencija na cesti 24 sata